Krónika

Apák napján Györfi Pállal debütál a csalad.hu új videóinterjú-sorozata

Június 21-én, Apák napján indítja útjára új videóinterjú-sorozatát a csalad.hu, Deszkások címmel.

Apák napján Györfi Pállal debütál a csalad.hu új videóinterjú-sorozata
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője
Fotó: Facebook

 A csalad.hu oldalán kéthetente jelentkező sorozatban Takács Bence közismert férfiakat kérdez majd egy szokatlan szituációban: vasalódeszka mellett állva, ingvasalás közben. 

Az őszinte beszélgetések fókuszában ezúttal a családi kapcsolatok és az otthoni szerepek állnak. Az élre vasalt inggalérok, a jól ismert férfiak eddig látott arcéle mögött pedig felsejlik a hírességek otthoni világa, szerepkonfliktusaik, apai és férji hivatásuk megélésének dilemmái. 

A valódi „iron man kihívást” elsőként Györfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője vállalta el. Könnyed, humorral teli beszélgetés részesei lehetünk, ahol bepillantást enged családi életébe is.

Megtudhatjuk, mit csinálnak gyerekei, ha meglátják a tévéképernyőn, valamint azt is, hogy családjában ki dönti el, hogy milyen filmet nézzenek, de beszél félelméről is. 

Objektum doboz

A Deszkások sorozat következő vendégei, akik a vasalódeszka mellé állnak: Gundel Takács Gábor, Kovács András Péter és Trill Zsolt.

A forgatások helyszíne a Magyar Állami Operaház hamarosan megnyíló Eiffel Műhelyházának Fricsay Stúdiója.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom