Krónika

Online konferenciával készülnek az apák napjára

Fókuszban a férfiértékek

Közös gondolkodásra hív a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a közelgő apák napja (június 21.) alkalmából, online konferencia keretében.

A ma kezdődő internetes eseményen az apaság társadalmilag és személyes sorsunkban is életbe vágó kérdéseit járják körül. Ma 17 órától a fiúnevelés és a férfiértékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója osztja meg gondolatait. Holnap szintén 17 órai kezdettel Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól. Az apaságról videóüzenettel mondja el gondolatait mások mellett Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos énekes és Kovács András Péter humorista. A Család.hu oldal pedig két héten át járja körül az apaság témáját interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások segítségével.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom