Krónika

Közeleg az Apák napja

Június 21-e, az Apák napja alkalmából a csalad.hu két héten keresztül a férfivá érés és a modern kori apaság kérdéseit járja körül. Az oldalon interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások, blogok (Tóth Gabi, Schäffer Erzsébet) és vlogok (Bárdosi család) foglalkoznak a fiúk és férfiak családban betöltött pótolhatatlan szerepével és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal.

Közeleg az Apák napja
Apák napja alkalmából a csalad.hu két héten keresztül a férfivá érés és a modern kori apaság kérdéseit járja körül
Fotó: csalad.hu

A közelgő Apák napjára készülve az apaság társadalmilag is jelentős és személyes sorsunkban is életbevágó kérdései kapcsán kétnapos, ingyenes online konferencia keretében közös gondolkodásra invitálja olvasóit a portál.

A konferenciára várják a témával foglalkozó szakembereket és persze nem utolsó sorban minden jelenlegi vagy jövőbeni apukát is.

Június 17-én, a konferencia első napján 17 órakor a fiúnevelés és a férfi értékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója osztja meg gondolatait a résztvevőkkel. 

Június 18-án, szintén 17 órakor kezdettel Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól.

Mindkét alkalommal a konferencia chat felületén várják a nézők kérdéseit, melyekre a meghívott előadók készséggel válaszolnak előadásaikat követően.

A konferencián videóüzenettel mondja el gondolatait az apaságról Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos, énekes, Kovács András Péter, humorista és Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó.

A konferencia házigazdája: Takács Bence 
Regisztrációra az alábbi oldalon van lehetőség


 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom