Krónika

Kábítószer hatása alatt álltak a gyanúsítottak

Deák téri kettős emberölés

A Deák téri kettős gyilkosságot követően őrizetbe vett kilenc ember közül egy lány kivételével mindenkinél kimutatott valamilyen kábítószert a gyorsteszt – tudta meg a 24.hu.

Vagyis Cs. Krisztián és két társa is drog hatása alatt állt, mikor elkövette a bűncselekményt. A portál úgy tudja, hogy a halálra késelt 16, illetve 21 éves fiatalok zsebeiben marihuánát és fehér port találtak a nyomozók, de azt még nem tudni, hogy fogyasztottak-e belőle. Ismert, múlt pénteken hajnalban két, nagyrészt büntetett előéletű társaság verekedett össze a Deák térnél. A 18 éves Cs. Krisztián megkéselt két fiút, akik a helyszínen életüket veszítették. Őt több emberen elkövetett emberöléssel, két társát felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják. Mindhárman letartóztatásban vannak.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom