Krónika

Egy napra a végzős diákoké lesz a nagyerdei strand

A nyáron egy napra a végzős diákoké lesz az új nagyerdei strand, az önkormányzat ezzel kárpótolja a fiatalokat az elmaradt ballagások miatt - közölte a cívisváros polgármestere a diákoknak írt és az MTI-hez is eljuttatott levelében pénteken.

Egy napra a végzős diákoké lesz a nagyerdei strand
Egy napra a végzős diákoké lesz a nagyerdei strand
Fotó: Pixabay

Papp László azt írta: egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. "Úgy gondolom, ha túl vagytok az érettségin és a felvételin, bizonyára örülnétek neki, ha lenne lehetőségetek egymástól elköszönni. Ebben szeretnénk nektek segíteni".

Papp László azt írta, ezért ezen a nyáron egy napra minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap az új strandra, egyben sok sikert kívánt nekik a hétfőn kezdődő érettségihez.
 

Kapcsolódó írásaink

Az érettségizők döntöttek

ĀFidelitas: A Momentumnak és baloldali ellenzéknek nem politikai haszonszerzéssel kellene foglalkoznia ebben az időszakban + VIDEÓ

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom