Krónika

Egyre több városban válik elérhetővé a közlekedési mobiljegy

Fokozatosan kerül bevezetésre a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Közlekedési Mobiljegy szolgáltatása, amely a következő hetekben egyre több  városban válik elérhetővé.

Egyre több városban válik elérhetővé a közlekedési mobiljegy
Budapest mellett már több vidéki városban is elérhető a közlekedési mobiljegy
Fotó: BKK

Az ország több pontján, nagyvárosokban elérhető, a virológiai kitettséget csökkentő Közlekedési Mobiljegy szolgáltatásainak bővítése érdekében a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. frissítette az alkalmazását - áll a társaság csütörtöki közleményében.

Egyúttal felhívják a Közlekedési Mobiljegy alkalmazást használó utasok figyelmét, hogy a további zökkentőmentes használatához legkésőbb 2020. április 24. 10 óráig frissítsék telefonjukon az applikációt.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldala alapján a BKK és a Volán járatai mellett számos vidéki város közösségi közlekedését is használhatjuk az alkalmazás segítségével: Kecskemét, Miskolc, Tatabánya és Veszprém helyi járataira is válthatunk jegyet a mobilapplikációval.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom