Krónika

Társadalmi egyeztetést kezdeményez a BKK a Petőfi híd és a Boráros tér felújításáról

Társadalmi egyeztetés indul szerdán a Petőfi híd, a Boráros tér és környezete felújításáról - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Társadalmi egyeztetést kezdeményez a BKK a Petőfi híd és a Boráros tér felújításáról
A fejlesztés részeként nemcsak a Petőfi-híd, hanem a hozzá kapcsolódó budai és pesti csomópontok környezete is megújulhat
Fotó: bestofbudapest.com

A közlemény szerint a bkk.hu/fejleszteseink/tarsadalmi-egyeztetes-petofi-hid-tersege/ oldalon várják a lakosság véleményét április 22. és május 12. között.

Az érintettek fejlesztési ötleteit, illetve a jelenlegi állapottal kapcsolatos észrevételeit a BKK feldolgozza a felújításra vonatkozó tanulmányterv végleges kidolgozásakor. Ez a tanulmányterv lesz az alapja a későbbiekben elkészülő kiviteli terveknek - tették hozzá.

A vélemények összesítése, feldolgozása és értékelése után a társadalmi egyeztetés eredménye a BKK oldalán elérhető lesz, a tanulmányterv pedig várhatóan ez év őszén jelenik majd meg.

A fejlesztésről azt írták, annak részeként nemcsak a híd, hanem a hozzá kapcsolódó budai és pesti csomópontok környezete is megújulhat, és a térségben tervezett egyéb fejlesztéseket - például a Közraktár utca forgalomcsillapítását vagy a H6-os és a H7-es HÉV fejlesztését - is elvégezhetik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom