Krónika

Emeljük a gyermekeket a magasba!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is megrendezi nagysikerű, tavaly több ezer családot megmozgató országos, Gyereket a magasba! akcióját.

Emeljük a gyermekeket a magasba!
2019-ben több mint tízezren vettek részt a programban
Fotó: Három Királyfi, Három Királylá

2019-ben több mint tízezren vettek részt a programban, és emelték fel a gyerekeket, egyszerre, egy időben megmutatva, hogy a gyerek a legnagyobb érték, amit az élet adhat. Ezzel a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felállította az egyszerre felemelt gyerekek nem hivatalos világrekordját. 

A kialakult helyzetre tekintettel azonban a szervezők idén nem családi napok, gyerekkoncertek keretében, hanem az otthonokban rendezik meg a nagy gyerekemelést. "Online akciónkhoz virtuális módon lehet csatlakozni. Emeljük magasba gyerekeinket április 29-én szerdán 11 órakor, hogy megmutassuk: a gyerek a jövőnk, a gyerek örök érték! Mutassuk meg szeretteinknek, a nagymamáknak, nagypapáknak, rokonainknak, hogy a távolság ellenére is mellettük vagyunk és egymáshoz tartozunk! " - invitálnak.

Objektum doboz

Ahhoz, hogy csatlakozhassunk az akcióhoz, elég feltölteni az otthoni gyerekemelésről készült fotót vagy videót a közösségi felületekre, és ott ellátni a #gyereketamagasba hashtaggel. 

A kezdeményezéshez csatlakozott Mádai Vivien és Takács Bence, Kiss Ramónaés Lékai Máté, Kiss Gergely, Szirányi Bence, valamint több más sportoló, zenész és színész.  Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes.   

Kapcsolódó írásaink