Krónika

Szombaton húzzák minden idők eddigi legnagyobb hazai lottónyereményét

Otthonról, egy normál díjas telefonszámra küldött üzenettel is feladható a virtuális lottószelvény minden idők legnagyobb Ötöslottó nyereményéért. Az SMS elküldhető az SMS-Lottó szabályai szerint vagy a Szerencsejáték Zrt. Okoslottó alkalmazása segítségével. Érdemes játszani, hiszen az ország kedvenc lottójátékával közel 6,5 milliárd forintot lehet nyerni a hétvégén - írja a Szerencsejáték Zrt. sajtóközleménye.

Szombaton húzzák minden idők eddigi legnagyobb hazai lottónyereményét
6,424 milliárd forint az Ötöslottó 38 hete halmozódó főnyereménye
Fotó: MTI/Balatoni József

A járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. digitális megoldásait javasolja a játékhoz. Az Ötöslottó esetében kényelmes és gyors megoldást nyújt az Okoslottó mobilalkalmazás, amely a játékszelvény kitöltéséhez és a fogadási SMS összeállításához nyújt segítséget. Az alkalmazás a www.okoslotto.hu weboldalról tölthető le mindkét mobilplatformra (iOS és Android). A fogadás ezen módja számos kényelmi funkciót nyújt: az alkalmazásban elmenthetők a kedvenc számok; kérhető értesítés a nyerőszámokról; egy gombnyomással akciós feltételeknek megfelelő szelvény adható fel, továbbá értesülhetünk a legfrissebb akciókról és hírekről is. A játékok díja fizethető mobilegyenlegről (Mobil Vásárlás keretében), vagy – ha már rendelkezünk a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében regisztrációval – belső egyenlegünkről is. Az Okoslottó alkalmazással vásárolt játék esetében a játékos értesítést kap az érvényes fogadásokról és minden nyereményről SMS-ben - írja a Szerencsejáték Zrt.

Minden idők eddigi legnagyobb megnyerhető összege 38 hete halmozódik, így ha valakinek sikerül telitalálatot elérni, a 6,424 milliárd forintos összeg rekordot dönt. 5 milliárd forint feletti főnyereményt eddig mindössze két alkalommal, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni az Ötöslottón, mindkét esetben 37 hétig gyűlt a jackpot.

Kapcsolódó írásaink