Krónika

Minden idők harmadik legnagyobb főnyereményéért játszhatunk az Ötöslottón

Rekordösszeg felé közelít az Ötöslottó 32 hete halmozódó főnyereménye. A 7. játékhéten 4,737 milliárd forintot nyerhet, aki eltalálja a szombati sorsoláson kihúzott öt számot.

Minden idők harmadik legnagyobb főnyereményéért játszhatunk az Ötöslottón
Már 32 hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye
Fotó: MH

Az előző héten ismét nem volt telitalálat az Ötöslottón, így tovább halmozódott a megnyerhető összeg. Immár 4,737 milliárd forint várja a játékosokat, amely a játék történetének harmadik legmagasabb jackpotja - derül ki a Szerencsejáték Zrt. pénteki közleményéből. Legutóbb 2019 áprilisában volt ehhez hasonló magasságban a várható főnyeremény.

Érdekesség, hogy a hetedik játékhéten ugyan született már telitalálatos szelvény - 2016-ban 467 millió, 2003-ban pedig 549 millió forint – viszont milliárdos nagyságrendű nyeremény még egyszer sem, így ezen a hétvégén egy vagy több szerencsés akár történelmet is írhat.

Több okból is érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni a megújult lottóshowt, hiszen az igazán nagy főnyeremények mellett hazánk egyik legnépszerűbb női énekese, a többszörös Petőfi Zenei Díjas és Máté Péter-díjas Rúzsa Magdi először lesz a műsor sztárvendége.

Kapcsolódó írásaink