Krónika

Már három lincselő szabadlábon

Olaszliszkai emberölés

Ahogy lapunk is megírta, újabb kártérítési összeget, hatmillió forintot kaphat az Olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos családja. Közben a Magyar Nemzet szerint ez az összeg nem egy, hanem két elkövető rossz fogvatartási körülményei miatt kapott kártérítéséből áll össze.

Az életfogytiglani fegyházra ítélt F. György (VI. rendű vádlott) négy és fél millió forint kártérítést kapott, míg a 15 év fegyházra ítélt Sz. András (III. rendű) 1,5 millió forintot, ezeket zároltatta a végrehajtó. Az életfogytiglanra ítélt J. Gusztáv (VII. rendű) félmilliós kártérítést kapott, ám ezt a kártérítés illetékeire utalták el. A lincselők közül ifj. H. Dezső a nyáron szabadult feltételesen. A IV. rendű Sz. Gergő és VIII. rendű H. Krisz­tián is szabadult már, így már csak öten töltik büntetésüket.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom