Krónika

Volt párját hibáztatja kisfia haláláért L.L. Junior

A gyászoló rapper kisebbik fia halála után úgy döntött, elpereli Csillától, a volt párjától nagyobbik közös gyereküket, Lászlót, akit nem is akar visszaadni az édesanyjának. A zenész a nőt hibáztatja a Dávidot ért halálos balesetéért.

Volt párját hibáztatja kisfia haláláért L.L. Junior
L.L. Junior nehezen dolgozza fel a gyászt
Fotó: 9am.hu

Mint írtuk, szombaton halálra gázolták L.L. Junior hároméves kisfiát Zuglóban. A gyermek, miután kitépte magát édesanyja karjaiból, kiszaladt az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autó elgázolta. A zenész már a baleset másnapján jogi lépésekről írt a közösségi oldalán, bár akkor még konkrétumokat nem említett. A Bors úgy tudja, ezt követően elvitte a párjától a nagyobb fiukat, és a lap által megkérdezett, L.L. Junior jogi képviseletét ellátó dr. Mester Csaba ügyvéd szerint a zenész nem is szándékozik visszaadni az anyjának.

Objektum doboz

A rapper nemrég állapodott meg a volt párjával a közös szülői felügyeletben, ám ez a nyári bírósági ítélkezési szünet miatt nem lett jogerős, így a gondozás joga az édesanyát illette meg. Az ügyvéd szerint még a héten bíróságra mennek ügyfelével, hogy a felügyeleti jogról szóló ideiglenes határozat érdekében.

Kapcsolódó írásaink