Krónika

Villám csapott a csepeli strandfürdő medencéjébe

Villámok csaptak le a csepeli strandfürdő területére vasárnap délután, az első egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. 

Villám csapott a csepeli strandfürdő medencéjébe
Kettő villám is lecsapott a csepeli strandfürdő területére
Fotó: csepelistrandfurdo.hu

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele.     

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta: a villámcsapás következtében egy, a fa közelében tartózkodó 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni. Stabil állapotban vitték kórházba. 

A férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után - stabil állapotban - egy másik mentőautó vitte kórházba. 

A fát a tűzoltók körbekordonozták.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom