Krónika

Mi a jó fagylalt titka?

Az igazán jó minőségű fagylaltok sem ételfestéket, sem egyéb adalékanyagot nem tartalmaznak.

Mi a jó fagylalt titka?
Az igazán jó minőségű fagylaltok sem ételfestéket, sem egyéb adalékanyagot nem tartalmaznak
Fotó: MH

Csíki Sándor gasztronómiai szakíró szerint, ha ízletes, minőségi fagylaltot szeretnénk fogyasztani, akkor a természetes és minőségi alapanyagokból készülő főzött fagylaltokat érdemes választani, amelyeket a neves cukrászdákban, kávéházakban és a kézműves fagylaltozókban lehet megtalálni.

A fagyi eredetének története, valamint további érdekességek a hűsítő finomságról az alábbi videóban.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom