Krónika

Nem kötött vádalkut Lagzi Lajcsi, közüzemi lopás és vesztegetés a vád

Folytatódik a büntetőper

A héten folytatódik a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt Lagzi Lajcsi és nyolc társának pere. Az új büntetőeljárási törvény lehetőséget ad a vádalkura, illetve az ügyész, a védő és a vádlott közötti egyezségre, amely a tárgyalási jogról való lemondást takarja, ám a Blikk információi szerint a mulatós zenész nem élt ezzel.

„Ha egy ilyen egyezségbe belementem volna, azzal a bűnösségemet ismertem volna el, amiről szó sem lehet. Ártatlan vagyok, meg fogom védeni az igazamat. Harcolok tovább!” – mondta. A zenészt kettőtől tizenkét évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti, a mert vádirat szerint áramot, vizet és gázt is szabálytalanul vételezett mocsai birtokán és egy tatai apartmanházban, de az áramszolgáltató ellenőreinek megvesztegetésével is megvádolták. A közműszolgáltatók időközben elismerték, nincs semmilyen követelésük.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom