Krónika

Világszerte elérhetetlenné vált a Fa­cebook

Az Instagram sem működött

Jelentős technikai probléma lépett fel hétvégén a Facebook és testvérapplikációi, az Instagram és a WhatsApp szolgáltatások működésében.

Szombaton délután egy óra körül kezdődtek a hibák, amelyek még vasárnap is észlelhetők voltak. Asztali böngészős felületen és mobilról is jelentős részben elérhetetlenné vált a Facebook, az Instagram és a WhatsApp. Világszerte több helyen is észlelték a problémát. Európában mindekelőtt Nagy Britanniában, Franciaország északi részén, valamint több közép-európai országban észlelték a lelállást, és némileg hazánk is érintett volt. A problémát az Egyesült Államok bizonyos területein, a Fülöp-szigeteken és Malajziában is tapasztalták.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom