Krónika

Eredményt hirdettek a lakitelki vetélkedőn

Trianon jegyében

A trianoni békediktátum századik évfordulójához közeledve Itt éled, halnod kell címmel Kárpát-medencei történelmi vetélkedőt rendeztek a Lakitelek Népfőiskolán, amelyen hazai és határon túli fiatalok mérték össze tudásukat.

Az idén huszonegyedik alkalommal megtartott versenyen az általános iskolásoknál az első helyezett Alsószeli csapata lett. Második helyen Csanád végzett, míg harmadik a 3anon elnevezésű gárda lett. A középiskolások között a legjobbnak a Veni, vidi, vici elnevezésű csapat bizonyult megelőzve a Hírnökök és a Szent Angéla 9 A gárdáját. A győztesek idén nyáron részt vethetnek a Lezsák Sándor, az Országgyűlés elnöke által vezetett zarándoklaton.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom