Gazdaság

Megkedvelték az utasok az internetes jegyeket

Bejött az online értékesítés

Lendületesen emelkedik az internetes jegyvásárlás népszerűsége az egy hónappal ezelőtti menetrendváltástól bevezetett új kedvezményeknek köszönhetően. Mint arról a MÁV-Start Zrt. beszámolt, december 8-tól január 7-ig negyvenkét százalékkal többen váltották meg online formában a vasúti jegyüket, mint egy évvel ezelőtt.

A jegykiadó automatákból tizenkét százalékkal többen vásároltak jegyet ebben az időszakban. Ismert, a MÁV-Start a téli menetrendváltástól öt-, tíz- és húszszázalékos kedvezményt ad az önkiszolgáló csatornákon keresztül megvásárolt menetjegyekre. Az alacsony kihasználtságú, ötödével olcsóbban igénybe vehető járatokra egy hónap alatt huszonötezer e-vonatjegyet vásároltak az utasok.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom