Gazdaság

Folytatódik januárban a Bróker Marcsi-per

Vallomások felvétele

A Szolnoki Törvényszéken januárban ismét négy tárgyalási napon, január 14-én, 21-én, 24-én és 31-én további sértettek tanúkénti kihallgatásával folytatódik az úgynevezett Kun Mediátor-ügy tárgyalása – közölte lapunkkal a törvényszék.

A bíróság, ahogyan eddig is, mindannyiszor egész napos tárgyalásokat határozott meg, amelyekre összesen huszonegy tanút idézett meg. Az eljárás ezen szakaszáig a bíróság húsz tárgyalást tartott, amelyekre összesen 108 tanút idézett meg, akik közül hetvenhatan jelentek meg a bíróságon. Őket a bíróság részletekre kiterjedően hallgatta ki. Vallomásukat az immáron összesen 864 oldal terjedelmű tárgyalási jegyzőkönyvek tartalmazzák. Az ügyfeleit tévedésbe ejtve a cég tizenöt éves működése alatt összesen tizenkétmilliárd forintot meghaladó kárt okozott.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom