Gazdaság

Magyar Levente: Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz

A program segíti a cégeket, hogy még sikeresebbek legyenek a külföldi piacokon

Öt vállalattal írt alá Kiemelt exportőr partnerségi program szerződést a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a kedden Budapesten megrendezett éves külgazdasági értekezleten.

Magyar Levente: Öt újabb vállalat csatlakozott a Kiemelt exportőr partnerségi programhoz
Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára beszédet mond a Kiemelt exportőr partnerségi program aláírási ünnepségén a Budapest Kongresszusi Központban 2024. július 2-án. Öt újabb vállalat, a Diagon Diagnosztikai Kft., a Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt., a Gyulahús Kft., a Rév-Bíró-Vart Metál Zrt. és a Verarbeiten Pausits Kft. bekapcsolódásával ötvenre nőtt a programhoz csatlakozott vállalatok száma
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Magyar Levente hangsúlyozta, az öt éve indított Kiemelt exportőr partnerségi program sikeres formája a kormányzat és a piaci szereplők együttműködésének. A programhoz történő csatlakozással egyrészt elismerik a magyar vállalatok külpiaci tevékenységét, másrészt további segítséget nyújtanak számukra ahhoz, hogy még sikeresebbek lehessenek a külpiacokon – tette hozzá.

A Diagon Diagnosztikai Kft., a Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt., a Gyulahús Kft., a Rév-Bíró-Vart Metál Zrt. és a Verarbeiten Pausits Kft. bekapcsolódásával ötvenre nő a programhoz csatlakozott vállalatok száma – hangzott el a rendezvényen.

Kapcsolódó írásaink