Gazdaság

Több mint kétszáz kiállítóval nyit a 29. FeHoVa csütörtökön

Többek között Belgium, Dél-Afrika, Namíbia, Olaszország és Pakisztán is képviselteti magát

A 29. FeHoVa-kiállítás több mint kétszáz kiállítóval nyit jövő csütörtökön, és négy napon át lesz nyitva a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban – közölte pénteken a Hungexpo.

Több mint kétszáz kiállítóval nyit a 29. FeHoVa csütörtökön
Több mint kétszáz kiállítóval nyit a 29. FeHoVa csütörtökön
Fotó: Hungexpo

A térség vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóján többek között Belgium, Dél-Afrika, Namíbia, Olaszország és Pakisztán is képviselteti magát.

A Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás keretében az érdeklődők szakmai eseményeken és közönségprogramon vehetnek részt, trófea-, fegyver- és solymászbemutatót láthatnak, előadásokat, élménybeszámolókat és vadászkürtversenyt hallgathatnak meg. Csaknem huszonkétezer literes óriásakváriumban édesvízi halakat mutatnak be, a gyermekeknek horgászsulit szerveznek, és az állami horgászvizsgát is letehetik a látogatók.

A kiállítással egy időben tartják majd a FeHoVa–MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítást, valamint az országos terepíjász és 3D-versenyt – írták.

A FeHoVa honlapján megtalálhatók a látogatói információk és a belépőjegyekről szóló tájékoztató. Ugyanitt olvasható a részletes programkínálat és a rendezvény nyereményjátékainak felhívása is.

A legutóbbi FeHoVa az ideinél valamivel kevesebb, megközelítőleg 200 kiállítóval csaknem 25 ezer látogatót fogadott – közölte a Hungexpo.

Kapcsolódó írásaink