Gazdaság

Megfizethető étel és ital a Szent István Nap rendezvényhelyszínein

Az idei fogyasztói árak megegyeznek a 2021-es Szent István Nap áraival, ezzel is támogatva az ünnepi hangulatot – írta a Magyar Turisztikai Ügynökség szerkesztőségünkhöz küldött levelében. 

Megfizethető étel és ital a Szent István Nap rendezvényhelyszínein
Tűzijáték a Duna felett Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján 2021. augusztus 20-án
Fotó: MH/Purger Tamás

A csapolt és a dobozos sör ára sem változik a tavalyihoz képest, egyaránt 350 forintért vásárolhatják meg a négynapos, ingyenes rendezvény ideje alatt. A kisüzemi főzdék egyik legismertebb sörfajtája, az IPA szintén kezdeményes áron, mindössze 400 forintért lesz kapható az ünnepség ideje alatt. A kedvezményes árakat kínáló helyek a rendezvény hivatalos matricájával lesznek megjelölve.

A Szent István Napra kilátogató vendégek idén is fix és jutányos áron juthatnak hozzá a rendezvényhelyszíneken kínált ételekhez és italokhoz, ami a múlt év tapasztalatain alapuló, tudatos stratégiai döntés eredménye. A szervezők azt szeretnék, hogy a Szent István Nap étel- és italkínálata mindenki számára megfizethető legyen. Ennek része, hogy a Szent István Nap termékeit árusító hivatalos partnereket a látogatók egy jól látható, Szent István Nap-logóval ellátott matrica különbözteti meg a nem hivatalos partnerektől.

A szervezők olyan szempontok mentén választották ki a partnercégeket, amelyek mind minőségben, logisztikai háttérben, mind pedig a széles spektrumú termékpalettában megfelelnek az elvárásoknak, továbbá képesek kiszolgálni és termékeikkel ellátni a Szent István Nap helyszíneinek többmilliós látogatószámát.

Kapcsolódó írásaink