Gazdaság

Ünnepélyes alapkőletétel volt Horvátországban

Ingatlanfejlesztés

Megkezdődtek a Riva’s Hotels & Resorts luxusszálloda építési munkálatai a horvátországi Iciciben – tájékoztatta lapunkat a Mészáros Csoport tegnap.

A mintegy 21 milliárd forint értékű beruházás Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és egy helyi fejlesztő, a DDG Group együttműködésével valósul meg. Az ingatlanfejlesztés során mélygarázs és ötszintes parkoló fogja kiszolgálni a vendégeket, amelyet a helyi lakosok is igénybe vehetnek majd. Terveik között szerepel a környék parkrendezése, szökőkutak és kávézók létesítése.

A Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban mind a fejlesztés, mind pedig az üzemeltetés területén. „Régóta a terveink között szerepelt ezeknek a tapasztalatoknak a külföldi kamatoztatása. A Miramar és a Riva’s Hotels & Resorts megvásárlásával százmillió eurót tesznek ki a beruházásaink, amelyeket reményeim szerint továbbiak követnek majd” – mondta Mészáros Lőrinc az építkezés megnyitó ünnepségén.

Kapcsolódó írásaink

A háború ellenére is nyaralunk

ĀA pandémia előtt január volt a legerősebb hónap a foglalások terén, ez a járvány és az orosz–ukrán konfliktus okozta bizonytalanság miatt egyre inkább a nyár felé tolódott