Gazdaság

Elindult a térségi fejlesztéseket támogató TOP Plusz program

Újabb pályázati lehetőségek

Megjelent a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz első öt pályázati felhívása közel 580 milliárd forint értékben – írta Varga Mihály pénzügyminiszter a közösségi oldalán tegnap, hozzátette: kedden további bejelentésekkel készül.

A TOP Plusz a 2021–27-es időszakban is a térségek saját fejlesztési elképzeléseit támogatja. Az első öt felhívásra a megyék a támogatási kérelmeket decembertől adhatják be – olvasható a bejegyzésben. A térségek a következő pályázatokra jelentkezhetnek: négy és öt számjegyű utak fejlesztése, fejlődő, klímabarát, környezettudatos települések fejlesztése, fenntartható városfejlesztési stratégiák támogatása, önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése, valamint megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések – részletezte Varga Mihály.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom