Gazdaság

Megnyitotta kapuit az összekötő program keretében a tizennegyedik befogadó játszótér Budafokon

Szemléletformálás

A Szerencsejáték Zrt. A játék összeköt program keretében átadta tizennegyedik befogadó játszóterét, amely ép és fogyatékossággal élő gyermekek számára biztosítja a közös játék élményét – közölte lapunkkal a Szerencsejáték Zrt. tegnap.

Megnyitotta kapuit az összekötő program keretében a tizennegyedik befogadó játszótér Budafokon
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A Budafok-Tétényben talál­ható közösségi létesítményt Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója és Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere adta át.

Az eseményen beszédet mondott Németh Zsolt és Tapolczai Gergely országgyűlési képviselő is, az Európai Lottótársaságok Szövetsége főtitkára pedig videóüzenetben gratulált. Az évről évre bővülő A játék összeköt! program mára országosan több mint tízezer ép és fogyatékossággal élő gyermeknek nyújt lehetőséget a közös játékra.

Bánhegyi Zsófia hangsúlyozta, hogy a befogadójátszótér-építési program kiemelten fontos eleme a Szerencsejáték Zrt. szemléletformálási tevékenységének, ugyanis ezeken a speciális közösségi tereken az ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös élményeken keresztül válhatnak befogadóbb felnőttekké. A játszótérátadást követően még az idei évben további helyszínekkel bővítik a programot – írták.

Kapcsolódó írásaink