Gazdaság

Tizenkét hónapos versenysorozatot hirdetett az MNB

Idén ünnepeljük nemzeti fizetőeszközünk bevezetésének 75. évfordulóját, mely alkalomból az MNB Forint75 címmel egész augusztusban ünnepi programsorozatot tart. Ez alkalommal ünnepélyes keretek között jutalmazta az évforduló alkalmából meghirdetett kreatív pályázat győzteseit és egyúttal egy 12 hónapon át tartó versenysorozatot is hirdetett Forint Hősök Tere címmel.

Tizenkét hónapos versenysorozatot hirdetett az MNB
Idén ünnepeljük nemzeti fizetőeszközünk bevezetésének 75. évfordulóját
Fotó: gbpim.com

Nemzeti fizetőeszközünk bevezetésének 75. évfordulója alkalmából „FORINT75” címmel júniusban kreatív pályázatot hirdetett az MNB a 6-12, valamint a 12-18 éves korosztályban, amelynek keretében „Az első, meghatározó élményem a forinttal”, illetve „Időutazás a forinttal” tematikában nyújtották be ötletes, személyes élményeiket, elképzeléseiket tükröző rajzaikat, képregényeiket, fotóikat, valamint videóikat a pályázó gyermekek és fiatalok.

A 10-10 legötletesebb, legkreatívabb pályázati anyagot, valamint a két különdíjas művet értékes nyereményekkel ismerte el a jegybank. A több, mint 100 pályázat közül a fődíjat a 8 éves Papp Lőrinc Andor és a 13 éves Molnár Milán nyerte el, akik személyesen a jegybank ez alkalomra szervezett ünnepségén vehették át a nekik járó értékes nyereményeket.

A díjakat Hergár Eszter a Társadalmi Kapcsolatokért felelős igazgató asszony adta át, aki köszöntőjében gratulált minden díjazottnak és megköszönte a pályázat összes résztvevőjének a kiváló munkát, a befektetett energiát.

Kapcsolódó írásaink

Rekordot döntött a foglalkoztatottság

ĀHétindító. A munkanélküliségi ráta csökkent ugyan, kérdés, hogy a jövőben mennyire sikerül a szabad munkaerőt és a szabad állásokat párosítani – mondta Regős Gábor