Gazdaság

Elismerik az oktatási központok tevékenységét

Versenyfelügyelet

Nemzetközi szinten is elismerik a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és az OECD közös oktatási központjának tevékenységét – közölte a versenyhivatal tegnap az MTI-vel.

A tájékoztatóban hangsúlyozták, hogy a 2005-ben alapított OECD-GVH Budapesti Regionális Oktatási Központ (ROK) segíti a közép-, kelet- és délkelet-európai országok munkáját, fontos partnerük a versenypolitika, a versenyjog és a versenykultúra fejlesztésében. A versenyhivatal ismertette, hogy az idén az első fél évben a regionális oktatási központ két versenyjogi tematikájú virtuális szemináriumot szervezett, amelyeken 21 ország 135 munkatársa vett részt, tíz ország 22 szakértője tartott előadást.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom