Gazdaság

Arannyal is díjazták a 360 Design Budapestet

Nemzetközi elismerés

Négy érmet, egy aranyat és három bronzot nyert a 360 Design Budapest kiállítás a nyár folyamán – tájékoztatta a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) lapunkat.

A közlemény szerint a MDDÜ „digitális” tárlata A’ Design Award & Competition két kategóriájában is dobogós helyet szerzett, ahol az eseménydesignt és enteriőrt díjazták. Ezt követően a szakmai egyik legrangosabb rendezvényes versenyén, a Global Eventex Awards-on a virtuális kiállítások között nyert arany, a művészeti események között pedig bronzérmet.

Elmondták: a fizikai és online térben is látogatható kiállítás 20 kortárs magyar és négy nemzetközi designmárka alkotásait 100 formatervezett tárgyon keresztül mutatta be tavaly ősszel. Bata-Jakab Zsófia, az MDDÜ vezérigazgatója kiemelte: „Hatalmas elismerés számunkra, hogy a 360 Design Budapest ilyen szakmai visszajelzéseket kapott. Büszkék vagyunk mind a hazai, mind pedig a regionális formatervezőkre és bízunk benne, hogy az októberi eseményt követően is hasonlóan szép eredményeket érhetünk el.”

Kapcsolódó írásaink