Gazdaság

Népszerű a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tavaly áprilisban megújult hivatalos honlapja

Hazai munkaerőpiac

Már több mint ötmilliószor jutottak a munkaerőpiaccal kapcsolatos hasznos információhoz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tavaly áprilisban megújult hivatalos honlapjára kattintó vállalkozók és magánszemélyek – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton.

Népszerű a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tavaly áprilisban megújult hivatalos honlapja
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkárt idézték: a Munka.hu weboldalon jelenleg is csaknem hétezer állásajánlatot és mintegy ötvenmilliárd forint keretösszegű pályázati lehetőségeket érhetnek el az érdeklődők.

A honlap folyamatosan frissülő információkkal látja el a magyar munkaerőpiac szereplőit, naprakész tájékoztatást nyújt többek között a foglalkoztatáspolitikai intézkedésekről, támogatásokról és az igényelhető ellátásokról is. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy tartalmában, kinézetében és használhatóságában egyaránt megfeleljen a kor elvárásainak, létrehozói átláthatóságra, egyszerűségre és közérthetőségre törekedtek – írta az ITM.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom