Gazdaság

Egyre több mozi nyit ki, a kínálat is bővül

Biztonságos filmezés

Országszerte újranyitja a mozijait 203 nap zárva tartás után, június 3-án a Cinema City – tájékoztatta a mozihálózat lapunkat. A közleményben írtak szerint a kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz.

Már az első héten olyan filmek debütálnak, mint az Oscar-díjas Nomádok földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek – ismertették. Kitértek arra is, hogy jelentős magyar és nemzetközi filmkínálat lesz elérhető idén, hiszen valamennyi, a szélesebb közönséget vonzó produkció mozis premierje elmaradt.

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, és elmúlt tizennyolc éves. A 16–18 év közöttiek kísérő nélkül mehetnek be, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A mozihálózat azt kéri, hogy aki bármilyen betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe.

Kapcsolódó írásaink

Újrainduló kulturális élet

ĀSzázhuszonöt párna a Műcsarnok lépcsőin – Nyit az Uránia – Kiállítás a Várnegyedben:izgalmas tárlaton mutatják be a budai Vár századfordulós és mai, nagyívű fejlesztéseit