Gazdaság

Online követhető négynapos divathét Budapesten

Magyar tervezők bemutatkozása

A Budapest Central European Fashion Week idén tavasszal is izgalmas divatbemutatókkal várja az érdeklődőket – közölte a Magyar Divat & Design Ügynökség lapunkkal.

A tájékoztató szerint a négynapos online rendezvény keretében huszonhat magyar és tizenegy régiós tervező mutatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönség számára. A trenddiktáló márkák előre rögzített kifutó videóit március 25. és 28. között a Budapest Central European Fashion Week hivatalos Facebook-oldalán közvetíti az ügynökség.

Beszámoltak arról: az esemény hosszú évek óta a nagyközönség, a hivatásos vásárlók, a tervezők és a média találkozásának első számú állomását jelenti a térségben, amelynek köszönhetően Budapest egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a régió meghatározó divatfővárosai közé tartozzon.

A divathét alatt a régiós és nemzetközi divatvilág figyelme is Budapestre irányul, az online megvalósításnak köszönhetően pedig bárki részese lehet a digitális élménynek, és megismerheti azokat a tehetséges magyar tervezőket, akik a Milan Fashion Week kifutóin is bemutatták legújabb kollekcióikat – tették hozzá.

Kapcsolódó írásaink