Gazdaság

Nagy siker a Design az üzletben 1.0 képzés

Távoktatás

Kimagasló részvételi aránnyal indult el a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design az üzletben 1.0 című ingyenes, online üzletfejlesztési képzés folytatása.

A Design az üzletben 1.0 alapozó tanfolyam egy, a versenyképesség megőrzéséhez hozzájáruló öthetes képzés budapesti és vidéki kkv-k számára. A designtávoktatás fejlesztése szakmai programhoz kapcsolódóan a MOME Design Kompetencia Központ által fejlesztett, 2020 őszén elindított képzést idén a Számlázz.hu partneri együttműködésével második alkalommal hirdették meg, és február folyamán ötször annyi résztvevővel indult el, mint az előző évben.

A 350 regisztrált vállalkozó körülbelül fele-fele arányban fővárosi és vidéki. A résztvevők 50 százaléka mikrovállalkozó, a vállalkozások kétharmada pedig a szolgáltatási szektorból kerül ki. A Design az üzletben 1.0 képzés a válsághelyzetre, a megváltozott világra reflektál, és olyan kompetenciákat fejleszt, mint a kreatív innovációs stratégiák és a vizuális kommunikációs készségek – emelte ki Tornyánszki Éva, a képzés szakmai vezetője.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom