Gazdaság

Több időnk lesz a járvány miatt krízishitelt igényelni

Széchenyi Kártya Program

„A Széchenyi-kártya program azonnal reagált a koronavírus-járvány kitörésekor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakmai támogatása mellett 2020 tavaszán kríziskonstrukciókat hoztunk létre a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretein belül a bajba jutott vállalkozások mielőbbi megsegítésére” – mondta Krisán László, a Széchenyi-kártya programot koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója tegnapi sajtóközleményében.

Az Európai Bizottság vonatkozó közleményével összhangban a krízishitelek minimum 2021. december 31-ig a vállalkozók rendelkezésére állnak – jelentette be a vezérigazgató. A Széchenyi-kártya program kríziskonstrukciói keretében azok indulása óta már több mint 33 ezer hitelkérelmet nyújtottak be a vállalkozások, több mint ezermilliárd forint értékben. A program hiteleit a területi kamarák, a VOSZ és a KAVOSZ irodáiban érhetik el. A részletes igénybevételi feltételek a KAVOSZ Zrt. oldalán érhetők el.

Kapcsolódó írásaink

Sikeres a Széchenyi Kártya Program

ĀTavaly különösen jelentős volt az érdeklődés, a krízishitelek árazása rendkívül kedvező, a finanszírozási célokat kibővítették a klasszikus termékekhez képest