Gazdaság

A webáruházak működését nem befolyásolják a korlátozások

A csomagküldő internetes kereskedelmi vállalkozások (webáruházak) kisebb kivételekkel zavartalanul működhetnek a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló korlátozások szigorítását követően, március 8. után is  - ismerteti az Ecommerce Hungary érdekképviseleti szervezet pénteki közleményében.

A webáruházak működését nem befolyásolják a korlátozások
A webáruházak zavartalanul működhetnek a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló korlátozások szigorítását követően, március 8. után is
Fotó: MH/Bodnár Patrícia

Az e-kereskedők szakmai szervezete szerint vásárolni mind a futárcégeken keresztül, mind az átvételi pontoknál zavartalanul lehet a következő hetekben is, az egészségügyi előírások betartásával a személyes átvétel nem kockázatos. A vásárlóknak és az eladóknak ugyanakkor figyelembe kell venniük, hogy egyes átvevő pontok zárva lehetnek március 22-ig - tették hozzá.     

A közhasznú társadalmi szervezetként működő Ecommerce Hungary csaknem 200 taggal a magyarországi e-kereskedelem legfontosabb szakmai társasága - olvasható az egyesület honlapján. A tagságuk nem csak vállalkozásokból áll, intézmények és magánszemélyek is vannak köztük.
 

Kapcsolódó írásaink