Gazdaság

Varga Judit: Magyar érdekekről, németül

Az egyik legfontosabb feladat továbbra is az, hogy Magyarország érdekeit más országok gazdasági szereplői is megismerjék - hangsúlyozta az igazságügyi miniszter hétfőn Facebook-oldalán.

Varga Judit: Magyar érdekekről, németül
Varga Judit és Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke hétfőn a Német Gazdasági Klub (Deutscher Wirtschaftklub, DWC) beszélgetésén vett részt
Fotó: Facebook/Varga Judit

Varga Judit és Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke hétfőn a Német Gazdasági Klub (Deutscher Wirtschaftklub, DWC) beszélgetésén vett részt.

A miniszter azt írta: a DWC lassan 30 éve ad lehetőséget a Magyarországon működő német cégek, valamint a németországi érdekeltségű magyar cégek vezetőinek arra, hogy üzleti találkozókon mozdítsák előre a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat.

Varga Judit megtiszteltetésnek nevezte, hogy részt vehetett a beszélgetésen, amely - mint kiemelte - kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy a német gazdasági szereplők is megismerjék a magyar álláspontot.

Legyen szó jogállamisági kérdésekről, a magyar jogszabályokról, vagy akár a visegrádi négyek (Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország) együttműködéséről - fűzte hozzá.

Kapcsolódó írásaink