Gazdaság

Nem igaz, hogy pünkösdig zárva kell maradniuk a vendéglátóhelyeknek és szállodáknak

Kedden kora este közleményben cáfolta a Kormányzati Tájékoztatási Központ azt a több internetes portálon is megjelent álhírt, mely szerint a vendéglátóhelyeknek és a szállodáknak pünkösdig biztosan zárva kell maradniuk a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozások miatt.

Nem igaz, hogy pünkösdig zárva kell maradniuk a vendéglátóhelyeknek és szállodáknak
A koronavírus miatt kiürültek a szállodák, éttermek, kávéházak
Fotó: Pexels

„Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy Magyarországon pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek. Magyarország Kormánya ilyen döntést nem hozott” - írták a közleményben.

Hozzátették, hog a brüsszeli forrásból érkező vakcinák nem elegendőek a tömeges oltás elindításához, ezért a kormány Kínával és Oroszországgal is tárgyal vakcinák tömeges beszerzéséről, hogy mielőbb elinduljon a tömeges oltás Magyarországon.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom