Gazdaság

A Gyulai Várfürdő több milliárd forintból fejlesztheti a szolgáltatásait

Egészségügyi wellnessközpont

Kapacitásbővítésre és szolgáltatási színvonalának javítására 2,9 milliárd forint támogatást kap a Gyulai Várfürdő, amely az összeget saját költségvetéséből 280 millió forinttal egészít ki.

A beruházás 2023 végére fejeződhet be – hangzott el tegnap a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. Kun Miklós vezérigazgató kifejtette, a 2022 őszén induló beruházás során duplájára növelik a gyerekparadicsom területét, és új élményinstallációkat szereznek be, amelyekkel elsősorban a gyermekes családoknak, mint az egyik fő látogatói körnek kedveznek. Átalakítják és növelik a termálvizes medencék felületét. A fejlesztés harmadik része a főépület átalakítása, ott egy medical wellnessközpontot hoznának létre. Ezáltal négy évszakossá tehető a fürdő, és az itt töltött vendégéjszakák száma is növelhető 3-4 napról akár két hétre is. Kovács József (Fidesz) országgyűlési képviselő elmondta, a beruházás során átalakítanák a jelenleg a várfürdőben zajló reumatológiai szakrendelést is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom