Gazdaság

Újabb nemzetközi elismerés a magyar szakembereknek

Komoly nemzetközi verseny díját hozták el hazai reklámszakemberek, egyedüliként a közép-kelet-európai régióban. Vezető cégek magyarországi kampányait értékelték világszinten: az MVM, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Telekom is bezsebelt pár elismerést.

A nagyszülők digitális felkészítése a karantén idején, a világbajnok úszónk felkészülése, a hazai garázsok mélyén készülő világmegváltó ötletek, vagy éppen a likevadászat és a gyermekek vegzálása – többek mellett ezekkel az ötletekkel és kampányokkal mérettette meg magát a magyar kreatív ipar nemzetközi szinten.

A marketingkommunikációs MarCom Award versenyéről például, amelyre világszerte ötezret meghaladó reklámkampányt pályáztak, a legmagasabb, platina elismeréssel tértek haza a magyar Lounge Group szakemberei – egyedüliként a közép-kelet-európai régióból.

Az utóbbi években a magyar szürkeállománynak köszönhetően díjak, elismerések és világszínvonalú események jellemzik a hazai kommunikációs ipart, ami volumenében és megoldásaiban felzárkózott, és sok tekintetben meg is előzi a szomszédos országokat.

A díjak záloga, hogy minden esetben aktuális témához nyúlnak nagyon jól a magyar szakemberek. A telekommunikációs vállalat esetében például a mindenkit foglalkoztató álhírek felismeréséről, az internetes tartalomtól való függésről szóltak a reklámfilmek.

A fiatal Z-generációnak a járvány alatt nyújtott önzetlen digitális segítségnyújtását is megzenésítették a reklámosok.

Milák Kristóf világbajnok úszónk saját példájával járt elől, a kreatív megoldásokon a felkészülését és hozzáállását méltatta a hazai szerencsejáték vállalat, míg a villamos művek a világmegváltó startupos ötletek támogatására szólított fel.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom