Gazdaság

Cél, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára

Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió meghatározó divatszakmai eseményét, a Budapest Fashion & Tech Summit-ot – közölték lapunkkal.

A tájékoztatóból kiderült, hogy a rendezvényen a nemzetközi szinten is elismert szakemberek többek között a fenntarthatóság, a változó üzleti modellek és a technológiai innovációk témaköreibe nyújtanak betekintést.

A kétnapos szakmai fórumot a Vogue Japán szerkesztője, Anna Dello Russo stílusikon és divatszakértő és Bata-Jakab Zsófia, az Ügynökség vezetője nyitja meg.

A hagyományteremtő jelleggel megrendezett szakmai fórum célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be egy környezettudatosabb közép-európai régió kialakításában. 

A vírushelyzetre való tekintettel a konferencia online valósul meg, november 30. és december 1. között, élő bejelentkezésekkel, az esemény facebook oldalán. A részvétel ingyenes, az angol nyelvű előadásokat pedig bárki megtekintheti.

Kapcsolódó írásaink