Gazdaság

Elindult a Pénzügyminisztérium első mobiltelefonos alkalmazása

Elindult a Pénzügyminisztérium első mobiltelefonra kifejlesztett alkalmazása, a GINAPP, amellyel a vállalkozások gyorsan és egyszerűen értesülhetnek az aktuális pályázatokról - jelentette be a pénzügyminiszter csütörtökön a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Elindult a Pénzügyminisztérium első mobiltelefonos alkalmazása
Az alkalmazás segítségével a vállalkozások minden Ginop kiírásról részletesen informálódhatnak
Fotó: Facebook/Varga Mihály

Varga Mihály hozzátette, az alkalmazás segítségével a vállalkozások minden Ginop (Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program) kiírásról részletesen informálódhatnak, a pályázatok megjelenéséről azonnali értesítést kaphatnak, de akár kérdéseiket is feltehetik az ügyfélszolgálatnak. A vállalkozásoknak attól sem kell tartaniuk, hogy lemaradnak egy pályázatról, mert az applikáció figyelmezteti őket.

Objektum doboz

Közölte, a gazdaságvédelmi intézkedések a következő hónapokban is folytatódnak, így folyamatosan jelennek meg új pályázati felhívások is, ezért Varga Mihály szerint érdemes letölteni a GINAPP-ot.

Kapcsolódó írásaink

Jól halad a gazdaság fehérítése

ĀJanuár elsejétől az adóhatóság képes lesz minden számla begyűjtésére és tárolására,és minden üzletnek kötelezően biztosítania kell az elektronikus fizetési lehetőséget

Vasúti rezsicsökkentés

ĀMegszűnik a gyorsvonati pótdíj, az InterCity vonatrészen ezentúl egységes lesz a helyjegy ára, emellett az utasoknak egy díjövezettel kevesebbet kell fizetniük