Gazdaság

Ezernyi kaland ősszel is a Balatonon

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) augusztus 24-én elindította új belföldi kampányát, amelynek célja, hogy bemutassa, a Balaton nem csupán a vízi élményekről szól. Nagyszerű úti cél azoknak is, akik a koraőszi kellemes időjárásban aktívan felfedeznék a térség kulturális kincseit vagy a környék gasztronómiai kínálatát.

Ezernyi kaland ősszel is a Balatonon
A Balaton élménylehetőségei kimeríthetetlenek
Fotó: Youtube

A Balaton élménylehetőségei kimeríthetetlenek, hiszen a tó és környéke olyan négyévszakos úti cél, amely szezontól függetlenül csodás kincseket rejt, és az év minden szakában ezernyi új színét fedi fel az arra járóknak. Az MTÜ augusztus 24-én induló kampányában erre hívja fel a figyelmet, és azt üzeni: „a nyárral nem ér véget a szezon, töltődj fel új élményekkel egész évben”.

A kampány keretében a közterületeken, valamint a nyomtatott és online sajtóban megjelenő hirdetések mellett kisfilm is inspirál a Balaton felfedezésére.

Objektum doboz

A kampányra az MTÜ egy újdonsággal is készült, tovább bővítve az elérhető tájékoztató anyagok, kiadványok sorát. Elkészült, és a napokban már a Tourinform irodákban is elérhető lesz az új Balaton térkép, amely egyszerűen, átláthatóan mutatja be a legfontosabb, szezontól függetlenül is elérhető látnivalókat, attrakciókat. A térkép online is elérhető és letölthető az mtu.gov.hu weboldalon.

Szintén az elmúlt hetekben készült el a Balaton új imázskiadványa, amely nem szokványos oldaláról mutatja be a tavat, és olyan programlehetőségeket, látnivalókat, érdekességeket emel ki, amelyek egész évben vonzóvá teszik a térséget.

További inspirációért érdemes belelapozni a három részes MAGYARORSZÁG NEKED - BAKANCSLISTA kiadványsorozat Balaton és Nyugat-Magyarország könyvecskéjébe.

Kapcsolódó írásaink

Drónokkal a járvány ellen

ĀHangosbemondóval felszerelt drónokkal igyekeztek tájékoztatni az aktuális helyzetről és figyelmeztetni az embereket a karantén betartására Kínában