Gazdaság

Bértámogatás csaknem tízezer embernek

Csökkentett munkaidő

A koronavírus-járvány gazdasági hatásainak ellensúlyozására létrehozott gazdaságvédelmi akcióterv keretében Komárom-Esztergom megyében eddig 9287 dolgozónak igényeltek különféle bértámogatásokat – mondta Schanda Tamás tegnap Esztergomban, ahol a Spori Print Vincze Kft. nyomdájában adott át támogató okiratot.

Bértámogatás csaknem tízezer embernek
Schanda Tamás
Fotó: MH

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára megjegyezte: országosan 194 678 munkavállalónak kértek munkahelyvédelmi bértámogatást csökkentett munkaidőben való foglalkoztatásra.

Kapcsolódó írásaink

A bértámogatás védi a munkahelyeket

ĀA következő hónapokban a foglalkoztatás tovább fog növekedni, ám a vírus előtti mértékét nem éri el, amíg a turizmus és a járműgyártás sem tér vissza a járvány előtti szintjére

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom