Gazdaság

Varga Mihály: 4500 cég kezdhet új beruházásba

Számos tény igazolja vissza, hogy a gazdaságpolitika most, a válsághelyzetben is eredményesen tud találkozni a gazdasági szereplők elvárásával - mondta videójában a pénzügyminiszter.

Varga Mihály: 4500 cég kezdhet új beruházásba
Varga Mihály: Magyarország makrogazdasági teljesítménye stabil és erős
Fotó: MTI/Soós Lajos

Varga Mihály szerint ezt mutatja, hogy Magyarország a járvány utáni időszakban is vonzó termelési és befektetési célpont maradt, ígyjelenleg is több mint négyezer milliárd forintnyi beruházás van folyamatban a mikro, kis-, közepes és nagyvállalatok körében.

A pénzügyminisztérium felmérése szerint számos nagyvállalat tervez jelentős beruházásokat a következő években. A kis- és középvállalkozások fejlesztésének a támogatására meghirdetett fejlesztési lehetőségekkel is kiemelkedő mértékben élnek és tudnak majd élni a magyar vállalkozások.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom