Gazdaság

„A célunk, hogy folytatódjon a beruházások növekedése”

Családokat erősítő gazdaságpolitika

Országépítő munka folyik hazánkban, a kormány a családokat erősítő, az adóterheket mérséklő és a magyar emberek érdekeit szolgáló lépéseket tervez 2020-ban is – mondta tegnap Varga Mihály Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú országgyűlési választókerületének évindító fórumán.

„A célunk, hogy folytatódjon a beruházások növekedése”
Varga Mihály
Fotó: MH

A pénzügyminiszter kiemelte: a gazdaságpolitika célja, hogy a következő években is fennmaradjon az uniós átlagot két százalékponttal meghaladó gazdasági növekedés, folytatódjon a bérek emelkedése és növekedjenek a beruházások. Emlékeztetett: 2010-ben a magyar embereknek a munkanélküliséggel, a több mint nyolcvan százalékos államadóssággal és a devizahitelek terheivel kellett szembenézniük.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom