Gazdaság

Fejlődő pályán a gazdaság

Lakáspolitikai intézkedések

A gazdaság egy olyan fejlődési pályára állt, amire az elmúlt ötven évben nem volt példa, és ez esélyt ad arra, hogy az ország valóban felzárkózzon a nyugat-európai gazdasági fejlettséghez és bérszínvonalhoz – mondta tegnap Bánki Erik (képünkön), az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke egy budapesti sajtótájékoztatón, hozzátéve: 2010 óta vége a segélyalapú Magyarország korszakának.

Fejlődő pályán a gazdaság
Bánki Erik
Fotó: MH

Bánki Eriket megkérdezték Matolcsy György jegybankelnöknek a kormányzati lakáspolitikát érintő kritikájáról, amire úgy reagált: a kormánynak érdemes megvitatnia, mit lehet tenni annak érdekében, hogy a lakáspolitikai intézkedések szolgálják a gazdasági növekedést.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom