Gazdaság

Jó ütemben halad a vadászati világkiállítás szervezése

Szerződés száz partnerrel

Folyamatban van a 2021-ben Budapesten megnyíló „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezése – ismertette tegnap a rendezvényért felelős kormánybiztos Kápolnásnyéken.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint eddig több mint száz partnerrel kötöttek szerződést, és több mint hárommilliárd forintot utaltak ki vadásztársaságoknak, megyei kamaráknak, kulturális egyesületeknek, szakmai szervezeteknek. A kormánybiztos a kápolnásnyéki Halász kastélyban megrendezett gróf Nádasdy Ferencnek emléket állító domborműavató ünnepségen elmondta, a nemzetközi kiállításon a szerződött partnerek 660 rendezvényen mutatják be, mit gondolnak a vadászatról.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom