Gazdaság

Ismét összegyűlik a budapesti startupvilág krémje, egyre több a külföldi érdeklődő is

Ünnepélyes díjkiosztó

A Startupok Éjszakáját, a főváros által támogatott legnagyobb startuprendezvényt már ötödik alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK). Idén mintegy hetven startupot és harminc vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetet várnak tizenkét országból.

A meghívott felszólalók között van Ronan Gargan, Írország nagykövete, Győri Enikő európai parlamenti képviselő, György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, John Parkerson, Magyarország atlantai tiszteletbeli konzulja, valamint Lorenz Gräf, a düsseldorfi Startplatz alapítója, de a panelbeszélgetéseken részt vesznek az innovációban élenjáró fővárosi egyetemek vezetői is. A kiállító startupok a BVK Be Smart versenyének nyertesei. A résztvevők számos különböző iparágat képviselnek: többek között okosparkolási és okoshotel-megoldásokkal, szőlőtermesztést optimalizáló szoftverrel, közösségi zenealkotó platformmal, hőszivattyú-menedzsment-megoldással, okos inkubátorral, strandszéffel és ígéretes ipari megoldásokkal is találkozni lehet majd az este folyamán. A Startupok Éjszakája ad helyszínt a X. Be Smart startupverseny és a Startup Europe Awards Hungary ünnepélyes díjkiosztójának is.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom