Gazdaság

Egyedülálló turisztikai lehetőség a dubaji világkiállítás

Fenntarthatóság és mobilitás

A világ egyik legnagyobb teherszállító repülőgépével összesen három ütemben szállítják ki a jövő évi világkiállítás helyszínére a Magyar Pavilon szerkezeti elemeit.

A dubaji világkiállítás 2020. október 20. és 2021. április 10. között kerül megrendezésre az Egyesült Arab Emirátusokban. A szervezők az eseményre huszonötmillió látogatót várnak, akik a 193 részt vevő ország nemzeti pavilonját nézhetik meg. Az expo témája: „Összekötni az elméket, megteremteni a jövőt.” A világkiállítás 438 hektáros területen lesz megrendezve, az országok pavilonjai három tematikus kerületben helyezkednek el: Lehetőség, Fenntarthatóság és Mobilitás. Az expón való magyar megjelenés egyedülálló lehetőség turisztikai, gazdasági és diplomáciai szempontból egyaránt. A világkiállítás ugyanis lehetőséget ad arra, hogy Magyarország bemutassa a látogatóknak múltját, hagyományait, természeti kincseit és nemzeti kultúráját.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom