Gazdaság

Meghosszabbították az integritás-kérdőívek beküldésének határidejét

Az intézményi igényeket figyelembe véve az Állami Számvevőszék (ÁSZ) október 18-ig meghosszabbítja az integritás-kérdőívek visszaküldési határidejét - közölte az ÁSZ szerdán.

Meghosszabbították az integritás-kérdőívek beküldésének határidejét
Képünk illusztráció
Fotó: MH

Az intézkedést annak érdekében hozták meg, hogy a közszféra korrupciós kockázatait feltérképező integritásfelmérésben minél teljesebb körű legyen a részvétel - áll a közleményben. 

A felmérés célja azoknak a tényezőknek a feltárása, amelyek károsan befolyásolhatják a közintézmények korrupciós kockázatokkal szembeni védekezőképességét.

A számvevőszék szeptembertől, immár kilencedik alkalommal térképezi fel a magyar közszféra korrupciós kockázatait. A visszaküldés eredeti határideje szeptember 30-a volt. Korábban azt közölték: az ÁSZ több mint tízezer költségvetési szervnek küld felkérő levelet, hogy vegyen részt a felmérésben, de az online kérdőív kitöltésére minden más költségvetési szervnek is lehetősége van. A kérdőív a felmeres.asz.hu oldalon található.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom