Gazdaság

Már a belvárosban is lehet útdíjügyeket intézni

Emelkedő forgalom az utakon

A díjfizetős úthálózaton évente átlagosan ötszázalékos forgalomnövekedés tapasztalható, ami az útdíjfizetési szolgáltató ügyfeleinek és ügyféligényeinek folyamatos növekedésével jár együtt.

Mint azt tegnap Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. vezérigazgatója elmondta, a díjfizetős utak leginkább a településeken kívül haladnak, viszont mind nagyobb igény mutatkozik a városon belüli ügyintézési lehetőségre is, ezért a NÚSZ megnyitotta új ügyfélszolgáltatási kirendeltségét a fővárosban, a Rumbach Sebestyén utcai központjában. Mint azt Bartal Tamás elmondta, ezzel a matricával háromszáz kilométernyi gyorsforgalmi utat lehet igénybe venni Budapesten és az agglomerációban.

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom